Ouderparticipatie

Om onze leiding te ontlasten is ieder uurtje dat we aan hulp kunnen krijgen, van harte welkom! Dus waar ben jij goed in en wat vind je leuk om voor ons te doen? Zo zijn we bv op zoek naar:

• mensen met groene vingers voor onze terreindag (nader te bepalen datum)
  • sterke vrouwen en mannen om mee te helpen inladen van bagage en materialen vóór kamp en uitladen hiervan ná kamp

Overige commissies waar we ondersteuning bij kunnen gebruiken:
  • Sponsoring & fondsenwerving
  • Vrijwilligers werven
  • Leden werven
  • Communicatie en PR
  • Club van 50

Interesse om ons ergens bij te helpen? Mail je voorkeur dan naar Maggie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Oudervertegenwoordiging

Binnen Scouting Goirle wordt veel waarde gehecht aan de mening van de leden, waaronder minderjarigen. De ouders zijn de vertegenwoordiger van die minderjarige leden. Per leeftijdscategorie is er vanuit al die ouders één oudervertegenwoordiger gekozen die daarmee de vertegenwoordiger is van de minderjarige leden. In het hoogste bestuursorgaan, de groepsraad, vertegenwoordigen zij dus de mening van minderjarige leden.

De volgende ouders hebben zitting in de groepsraad:

Categorie Ouder Contact
Bevers Suzanne Coolen
Welpen (jongens, meisjes en gemengd) Marie-Louise van Son Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Even voorstellen:

Welpen

Ik ben Marie-Louise van Son-Uyttewaal, getrouwd en moeder van Ruben 10 en Joris 8. Joris zit bij de malchi en daarvoor bij de bevers. Joris heeft het erg naar z'n zin bij de Scouting, leert veel, heeft veel lol en plezier in wat hij doet en met anderen. Daarom zet ik mij graag in als oudervertegenwoordiger, ben creatief, sta open voor nieuwe ideeën, ontwikkelingen en activiteiten.
Telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-42134806.

Scouts

Ik ben Joost Kunnen, vader van Joris (verkenners) en Niels (bandarlog welpen). Beide zitten nu ruim 2 jaar bij de Scouting en hebben er veel plezier. Daarom wil ik me daar graag voor inzetten als oudervertegenwoordiger en ook bij andere activiteiten.

Ik werk als marktmanager bij ABAB in Tilburg. In mij vrije tijd besteed ik graag tijd aan sport. Zo sta ik wekelijks op de squashbaan en het hockeyveld en probeer ook nog regelmatig te mountainbiken. Daarnaast zet ik me graag in voor mijn kinderen; enkele jaren als trainer en coach bij voetbal en hockey en menig schooltoernooi. En nu dus bij de Scouting. Ik heb er zin in!
Telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-44810883.