Verkenners

Wij zijn de Verkenners, een groep jongens van 11 tot en met 15 jaar. Bij de Verkenners draaien we elke zaterdagmiddag een uitdagend programma. Denk hierbij het hakken van hout, zelf koken of pionieren van bouwwerken. Naast de traditionele scouting-programma's gaan we er ook graag samen op uit. Elke zaterdagmiddag hebben we opkomst van half 2 tot half 5, daarnaast hebben we 3 keer per jaar een overnachting van tenminste 1 nacht. Weekenden zoals het beruchte pepernoten-, survival/Ardennen- en moeder-zoonweekend staan dan op de planning. Ter afsluiting van het seizoen gaan we één week in de zomervakantie op kamp, hier leven we de hele week in de bossen. Door het leven aan een eigen gebouwd kampement en het slapen in tenten ervaren we het echte buitenleven. In de afgelopen jaren hebben we al veel meegemaakt; een greep uit onze programma's zijn: Mr. X in het dorp, hiken met bepakking, waterskiën en ga zo maar door. Ben je benieuwd wat we allemaal gedaan hebben en wat we gaan doen? Volg dan onze facebookpagina: www.facebook.com/verkenners.goirle De Verkennergroep wordt gedraaid door 8 enthousiaste vrijwilligers die van jongs af aan al bij Scouting zitten. Mocht je vragen of interesse hebben om een keer mee te draaien e-mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur ons een berichtje op onze Facebook pagina.

Verkenners.2

Leiding team

Marc van Erp
Dennis Franken
Gijs van Gompel
Luuk Lemmens
Astrid Oomen
Bas van de Pol
Michael Schellekens
Maikel Smits
3.Uniform Scouts

Belangrijke data

6 januari 2018 Geen Scouting (Kerstvakantie)
2/4 februari 2018 Winterweekend
10 februari 2018 Geen Scouting (Carnaval)
10 maart 2018 NL Doet
25/27 mei 2018 Moeder-zoonweekend/zomerweekend
9 juni 2018 Geen Scouting (Leiders & Leidstersdag)
7 juli 2018 Geen Scouting (inpakken kamp)
14/21 juli 2018 Zomerkamp

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.facebook.com/verkenners.goirle

Verkenners informatieblad