Kinderen 5-7 jaar

beversBen jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets gezelligs te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers van Scouting! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting bevers genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers. De bevers spelen in het thema Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan hun ontwikkeling.

De bevers draaien op zaterdag van 14:00 - 16:30 uur.

Momenteel zijn we op zoek naar een vrouwelijke leiding. Interesse? Check de vacature en maak een afspraak om eens vrijblijvend een middag mee te draaien.

Bekijk ook eens de beverwebsite voor meer informatie over Hotsjietonia.