Verhuur

Het Goirlese scoutinggebouw wordt in de eerste plaats door onze eigen speltakken op de zaterdagen gebruikt. Verder gaat iedere speltak 3 maal per jaar op weekend en gebruikt daarvoor ook het eigen gebouw. Wordt het gebouw niet gebruikt door onze eigen groepen, dan is het te huur.

Vooral veel basisscholen uit de omgeving maken gebruik van ons gebouw voor het schoolkamp van groep 8. Ook scoutinggroepen uit alle delen van het land strijken in Goirle neer voor hun jaarlijkse kamp.Om een indruk te krijgen van de ligging en het interieur is in de verhuursectie een aantal foto's geplaatst van de ruimtes en het buitenterrein.

Het gebouw is te huur voor maximaal 50 personen.Er is een volledig ingerichte keuken, invalidentoilet, toiletten, douches, staflokaal en 3 slaapvertrekken met een nooduitgang. Het gebouw is opgebouwd rondom de centrale hal. Deze hal is aangekleed in middeleeuwse stijl: een thema hoeft u dus niet meer te kiezen.

Bij het gebouw zit een groot terrein, met een groot grasveld (voetbal, basketbal,...) en een mooie kampvuurcirkel (voor ruim 200 personen) met een podium. Verder hebben we een selectie van attracties in de omgeving toegevoegd.