Welpen ( 7-11 Jaar)

Als jij tussen de 7 en 11 jaar oud bent en dol bent op spannende avonturen met leeftijdsgenoten, dan is dit de perfecte kans voor jou. Ga mee op een onvergetelijke reis door de jungle en beleef samen met de personages uit het Jungleboek unieke avonturen. Onze deskundige vrijwilligers leiden je door het avontuur en geven je alle tools om je fantasie de vrije loop te laten, terwijl je tegelijkertijd je ontwikkeling versterkt.

Bij ons in Goirle hebben we drie welpengroepen: de Marala’s voor meiden, Malchi voor een gemengde groep jongens en meiden, en de Bandarlog voor jongens. In de groepen staat samenwerken centraal en word je voorbereid op toekomstige activiteiten waar je zelf een actieve rol in speelt. Het is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken en je creativiteit te ontwikkelen.

De welpen draaien op zaterdag van 14:00 tot 16:30 uur en bieden een veilige en leerzame omgeving voor jongeren die op zoek zijn naar avontuur. Schrijf je in en maak deel uit van onze welpenfamilie, waar we samen ontdekken, leren en groeien!