Stage / Scholieren

Ben jij op zoek naar een stage vol avontuur en uitdaging, waarbij je gezelligheid en leiderschap kunt combineren? Kijk dan niet verder, want Scouting Sint Willibrord Goirle is de perfecte plek voor jou!

Met 150 enthousiaste jeugdleden tussen de 5 en 21 jaar, bieden wij de kans om deel te nemen aan uitdagende activiteiten en avontuur in ons clubgebouw aan de Wim Rötherlaan in Goirle. Of je nu wilt werken met bevers, welpen of het materiaalteam, er is altijd iets te beleven.

Tijdens je stage bij één van onze speltakken, zul je elke zaterdagmiddag meedraaien en deel uitmaken van het leiderschap. Je begeleidt kinderen, denkt mee over het programma en bent aanwezig bij vergaderingen en andere activiteiten. Het mooiste van alles: je gaat mee op een weekend of overnachting met de groep en geniet van een afwisselend programma en gezelligheid ’s avonds.

Bij Scouting Sint Willibrord Goirle geloven we in het opleiden van de volgende generatie leiders. Door deel te nemen aan onze stage, verkrijg je waardevolle ervaring in communicatie, samenwerking en teamwork. Je leert ook verantwoordelijkheid te nemen en effectief te leiden.

Onze vereniging streeft naar hoge kwaliteit en steeds up-to-date programma’s die aansluiten bij de behoeften en interesses van onze leden. Wij zijn trots op onze bijdrage aan de groei en ontwikkeling van onze jeugdleden.

Ben je klaar om deze unieke ervaring te beleven? Meld je aan via ons formulier en ontdek samen met ons of Scouting Sint Willibrord Goirle de juiste plek voor jou is!

    Please prove you are human by selecting the car.