Verhuur

Ons fantastische Goirlese Scoutinggebouw is in de eerste plaats voor onze eigen speltakken op de zaterdagen. Daarnaast gebruiken ze het gebouw ook 3 maal per jaar voor hun weekendactiviteiten. En wanneer het gebouw niet in gebruik is door onze eigen groepen, is het beschikbaar voor verhuur.

Niet alleen onze eigen speltakken maken gebruik van ons gebouw, ook veel basisscholen uit de omgeving en Scoutinggroepen uit het hele land weten het gebouw te vinden voor hun schoolkampen en jaarlijkse kampen. Om een beter beeld te krijgen van de ligging en het interieur, hebben we foto’s van de ruimtes en het buitenterrein in de verhuursectie geplaatst.

Het gebouw is ruim en comfortabel, met plaats voor ongeveer 50 personen. Het beschikt over een volledig uitgeruste keuken, optioneel invalidentoilet, toiletten, douches, een staflokaal en 3 slaapvertrekken met een nooduitgang. Het gebouw is opgebouwd rondom een centrale hal en deze hal is aangekleed in een prachtige middeleeuwse stijl, dus voor een thema hoeft u zich geen zorgen te maken!

Buiten het gebouw vindt u een groot terrein, waaronder een groot grasveld (voor voetbal, slagbal, etc.) en een mooie kampvuurcirkel (voor ongeveer 200 personen) met een podium. Daarnaast hebben we een selectie van attracties in de omgeving opgenomen, zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf!